Kontorslokal byggs om till lägenheter


Som vi tidigare informerat om och beslutat på extra föreningsstämma 2022-01-13 kommer en kontorslokal på Magnus Ladulåsgatan 25 att omvandlas till lägenheter.

BRF Måttbandet har tecknat avtal med Gleipnergruppen som hanterar hela processen inklusive försäljning av lägenheterna. Lokalen som avses är den som Einar Mattsson tidigare har hyrt. Den är i etage på bottenvåning och källarvåning.

Gleipnergruppen kommer att etablera sig v.44 för att sen starta upp lättrivningen i lokalen v.46. Rivningen kommer att pågå i ca 3 veckor under vardagar 08.00-17.00. Under den tiden kommer en del håltagning för ventilation och balkongdörr utföras i fasaden, vilket kommer att medföra en del störande ljud.  Inför håltagningen kommer information sättas upp i berörda trapphus.

Gleipnergruppen kommer att sätta upp en inhängnad sk lastficka på gatan för att smidigt kunna hantera sophantering och materielleveranser.

Byggtiden är ca 6 månader från formell byggstart.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *